VINTER ELDERADO

Sandland Brygge tilbyr turer og aktiviteter i urørt finnmarksnatur i tillegg til fiske på Lopphavet. I Finnmarksalpene finnes terreng som passer for alle, fra de ferskeste til de som er svært erfarne. Dette gjør naturen rundt Sandland til et eldorado for alle som ønsker en vinteropplevelse.

Finnmarksalpene
STORSLÅTT VINTEROPPLEVLESE

Finnmarksalpene innbyr til turer og aktiviteter i urørt natur i verdensklasse. Her har du mange flotte turmuligheter som passer fra familieturen via fjellvandreren til de mest garva toppturkjørerne i hele verden. Kveldene kan du tilbringe i vår unike badstue. Her serveres en ekte velværeopplevelse – enten i stillhet eller sammen med dem du setter pris på.

VI TILBYR

Turer og aktiviteter i urørt finnmarksnatur som passer for alle. Du kan velge å utforske naturen på egenhånd eller bli med på våre guidede turer enten med ski eller truger. Overnatting med selvhushold eller fullpensjon velger du selv når du booker overnatting på Sandland Brygge. Du vil få kyndige råd om turmuligheter, føre og vær og vi tilbyr sjøtransport til de mest bortgjemte fjellene i alpelandskapet.
Finnmarksalpene

TOPPTUR PÅ SKI

Finnmarksalpene kan måle seg med alle andre fjellområder i Norge, men når det kommer til én ting så er de i absolutt verdensklasse; urørt natur og lite folk. For oss på Sandland Brygge er det dette som fortryller. Stillheten. Distansen til resten av verden. Her er det ingen konkurranse om å få første skispor ned. Leter du etter de ville, undervurderte og lite besøkte plassene. Her kan du ta tiden til hjelp og drømmene dine til nye høyder.

Med våre båter vil vi bringe deg til ditt valgte fjell for dagen. Du settes av i fjæra og vi henter deg på avtalt sted. Overnatting og bevertning skjer hos oss på Sandland Brygge, i leiligheter eller hotellrom.

TRUGETUR

Kom til oss og utforsk vår fantastiske natur. Her kan du rusle langs fjæra, gå på de høyeste toppene eller rett og slett gjøre litt av alt i mellom. Med truger på bena er du klar!

Om du ønsker en guidet tur vil vi legge til rette for en flott opplevelse, alt etter dine forutsetninger.
Sandland Brygge har truger og staver til leie.

Skiguide

TOPPTURGUIDE

På forespørsel kan Sandland Brygge tilby turguider. Med deres kunnskap om fjellandskapet i Loppa kommune, vil de kunne hjelpe dere med å planlegge turene slik at dere finner den beste snøen i trygt terreng.

SAUNA OG HAVSBADING

På ekte saunavis er «båten med kjølen i været» det beste stedet å slappe av etter en lang dag til fjells eller sjøs. Saunaen er delt i to med omkledningsrom i midten. Det er plass til 4 i den minste delen og plass til 8 i den største delen.

Å kombinere en tur i saunaen med noen svømmetak på Lopphavet er forfriskende og anbefales.

GREIT Å VITE

Hvem passer turene for?

Finnmarksalpene passer for alle. Fra de som er helt fersk til de mer erfarne. På topptur med ski blir det maks 6 gjester per guide. Dette for å gi økt flyt, læring og opplevelse. Turene tilpasses etter gruppens ferdigheter. Ved behov legger vi tilrette for en egen gruppe for nybegynner, denne gruppen passer for de som er helt ferske og ønsker en solid innføring i topptur. Her vil vi ha fokus på læring, skiteknikk og flyt.

Er transport inkludert?

Transport til Sandland er ikke inkludert i prisen. Vi anbefaler alle gjester å leie bil eller bruke offentlig transport som hurtigbåt, buss eller ferge om man flyr til Alta eller Hammerfest Lufthavn. Vi kan organisere privat transport til/fra Alta Lufthavn for intill 16 pers. Ta gjerne kontakt og vi vil sammen med dere planlegge den beste reiseruten.

Toppturpakke på ski: Etter ankomst Sandland Brygge er transport til startpunktet for turene inkludert.

Kan jeg leie utstyr?

Vi har truger med staver til utleie. Dette er Atlas APEX-BC og Atlas Montane truger i str 22-25 og 30 inch. Disse er lette å gå med, gir god bevegelse for foten og har gripeklør for hardt underlag. Disse trugene er også tilpasset for å bruke i bratt terreng. Våre gåstaver fra Loki. Dette er teleskopstaver av svært god kvalitet.
Vi hjelper til med å velge trugene etter ditt behov.

Mat og drikke inkludert?

Om du booker fullpensjon er all mat inkludert; frokost, niste og felles middag hver kveld. Drikke er ikke inkludert i prisen.

Smittevern

Sandland Brygge forholder seg til alle nasjonale og lokale smittevernsregler. Dersom gjeldende regler på turtidspunktet eller tett opp mot dette gjør det umulig for oss å gjennomføre turen vil vi refundere reservasjonen deres.

Vi arrangerer alle våre turer i henhold til smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet, og følger fortløpende med på både nasjonale og lokale rettningslinjer.

Vi må også minne om at deltakerne har ansvar for å følge de til enhver tid gjeldende retningslinjer gitt av myndighetene, som å holde seg hjemme ved symptomer, god håndhygiene osv. Dette for å gjøre turen til en trygg opplevelse for alle.